Safety school

Carlbarks Safety School startade sommaren 1996. Genom en förarkurs får du som köpt MC lära dig att hantera din MC på ett bättre sätt och bli en ännu säkrare och bättre förare. Självklart finns personal på plats som gärna hjälper dig att ställa in fjädring eller svara på frågor om just din MC!

Under Safety School går vi bland annat genom broms- och kurvteknik. Körningen sker i upp till sju grupper för nybörjare ända upp till mer avancerad körning, där du själv väljer vilken grupp du vill åka med. Grupperna leds av instruktörer som följer gruppen hela dagen.

Detta är en enastående möjlighet för dig att lära känna din nya mc, och målet för dagen är att göra dig till en ännu bättre motorcyklist, få nya bekantskaper och ha roligt tillsammans!

Name, Title

Torsdag 6/8 så är det äntligen dags för årets upplaga av Carlbarks Safety School! En förarkurs exklusivt för dig som har köpt din mc på Carlbarks. 1996 kördes för första gången Carlbarks Safety School på Gelleråsen i Karlskoga. Tanken med kursen är att du som mc förare skall lära dig att hantera din mc på ett ännu bättre sätt och bli en säkrare och bättre förare, då blir det genast mycket roligare att köra i trafiken. Vi har lärt oss mycket under dessa år och vi har finslipat vårt upplägg då vi bla går igenom bromsteknik och kurvteknik, vi har givetvis med personal som gärna hjälper dig att ställa in fjädring eller svara på frågor om just din mc.  Vi kommer att ha 6-7 grupper med instruktörer och ni får själva välja vilken nivå som passar er allt från nybörjare till mer avancerad körning all åkning sker med instruktören som föråkare. Målet för dagen är att göra dig till en ännu bättre motorcyklist, få nya bekantskaper och jag kan garantera att ni får en otroligt rolig dag! Vi börjar 10.00 och kör till ca 15.30

Name, Title

Carlbarks Motor

Norra Mosvägen 1

69271 Kumla

Sweden

004619570701

   © 2020 Carlbarks motor. Proudly created by OneBrand.se

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray YouTube Ikon